Kom bij ons langs

Aan de IJweg 1100

Adres

IJweg 1100, 2133 MH, Hoofddorp

Contactpersonen

Veelgestelde vragen

 • Bij wie kan ik me melden voor vragen omtrent het gebouw?

  De beheerder van het gebouw aan de IJweg 1100 is Sjoerd van Aalderen. Hij is eerste aanspreekpunt voor zaken in en rond het gebouw, inzet van kosters, schoonmaakrooster, kleine reparaties, agendabeheer van de zalen en verhuur. De beheerder maakt tevens deel uit van de Taakgroep Beheer.

  Telefoon / WhatsApp via 06-2150 2963 en e-mail: beheerder@degraankorrel.nl
  Neem voor het beleggen van een vergadering of een verhuur aanvraag altijd eerst contact op met Sjoerd.

 • Informatie over kringen

  Ontdek de kloppende hartslag van onze gemeente: de levendige kringen van ‘de Graankorrel’! Hier draait alles om persoonlijk contact, samen vieren, en voor elkaar zorgen. Deze groepen van 6-12 personen komen regelmatig bijeen en gaan samen in gesprek over de Bijbel en het geloof en delen met elkaar lief en leed. Op deze manier ontstaat er meer betrokkenheid op elkaar en is er openheid om vragen en twijfels met elkaar te delen. Eén ding verbindt ons als christenen namelijk allemaal: de passie om te groeien in liefde voor God, elkaar, en onze medemens.

  Kortom: Ontdek betrokkenheid, openheid en gemeenschap, en kom eens in de twee weken samen bij elkaar voor een avond vol bijbelstudie, gezelligheid, en betekenisvolle activiteiten voor onze gemeente en wijk.

  Welkom bij de Graankorrel, waar samen zijn echt samenzijn is!

 • Impact

  Al jaren organiseren we als kerk een sport- en spelweek in de eerste week van de zomervakantie. Dit heeft jaren Sonrise geheten maar met ingang van 2020 is er gekozen voor de naam ‘Impact’. Er is voor deze naam gekozen omdat we, met meer als alleen sport, proberen impact te hebben in onze omgeving.  gaten. Voor meer informatie kunt u of kun jij contact opnemen met onze jeugdouderling: jeugdouderling@degraankorrel.nl

 • Overige activiteiten

  Voor de jongeren organiseren we regelmatig ook andere activiteiten zoals een outdoorweekend. We gaan dan met jongeren een weekend kamperen met diverse activiteiten. Verder organiseren we eens in de zoveel jaar een Nacht zonder Dak. Dan gaan we een nacht slapen in een doos voor de dakloze kinderen in een arm land.