Kom bij ons langs

Aan de IJweg 1100

Adres

IJweg 1100, 2133 MH, Hoofddorp

Contactpersonen

Veelgestelde vragen

 • Bij wie kan ik me melden voor vragen omtrent het gebouw?

  De beheerder van het gebouw aan de IJweg 1100 is Sjoerd van Aalderen. Hij is eerste aanspreekpunt voor zaken in en rond het gebouw, inzet van kosters, schoonmaakrooster, kleine reparaties, agendabeheer van de zalen en verhuur. De beheerder maakt tevens deel uit van de Taakgroep Beheer.

  Telefoon / WhatsApp via 06-2150 2963 en e-mail: beheerder@degraankorrel.nl
  Neem voor het beleggen van een vergadering of een verhuur aanvraag altijd eerst contact op met Sjoerd.

 • Informatie over kringen

  Onze gemeente De Graankorrel organiseert huiskringen. In deze huiskringen leer je (nieuwe) mensen kennen, ga je samen in gesprek over de Bijbel en het geloof, en deel je met elkaar lief en leed. In kringen hopen we met elkaar naar verdieping te zoeken en van elkaar te leren. Op deze manier ontstaat er meer betrokkenheid op elkaar en is er openheid om vragen en twijfels met elkaar te delen.
  Een kring bestaat meestal uit 6 tot 12 mensen die eens in de twee weken bij elkaar komen bij een van de kringleden thuis. De kringavond bestaat naast (Bijbel) studie ook uit aandacht voor elkaars leven, gezelligheid, bidden en er worden soms activiteiten ontplooid ten gunste van de gemeente en/of de wijk. Ook zijn er kringen waar er regelmatig met elkaar gegeten wordt of worden er activiteiten georganiseerd.

 • Impact

  Al jaren organiseren we als kerk een sport- en spelweek in de eerste week van de zomervakantie. Dit heeft jaren Sonrise geheten maar met ingang van 2020 is er gekozen voor de naam ‘Impact’. Er is voor deze naam gekozen omdat we, met meer als alleen sport, proberen impact te hebben in onze omgeving.  gaten. Voor meer informatie kunt u of kun jij contact opnemen met onze jeugdouderling: jeugdouderling@degraankorrel.nl

 • Overige activiteiten

  Voor de jongeren organiseren we regelmatig ook andere activiteiten zoals een outdoorweekend. We gaan dan met jongeren een weekend kamperen met diverse activiteiten. Verder organiseren we eens in de zoveel jaar een Nacht zonder Dak. Dan gaan we een nacht slapen in een doos voor de dakloze kinderen in een arm land.